088 235 03 00 sales@yob.nl

Kantoorportaal

 

Optimale online samenwerking met uw cliënten

Met Kantoorportaal beschikt u over een toegangspoort tot alle informatie, diensten en toepassingen die relevant zijn voor zowel uw cliënten als uw eigen organisatie. Zo hebben beide partijen met gebruikmaking van Single Sign-On direct toegang tot de YOB-diensten die u inzet om uw cliënten zo optimaal mogelijk te bedienen. Denk bijvoorbeeld aan Scanboeken, Docuvaris en SBRgateway.

Als kantoor werkt u dagelijks met een uitgebreid en gevarieerd cliëntenbestand. Om iedere cliënt in zijn hoogstpersoonlijke wensen en behoeften zo goed mogelijk te bedienen, beschikt u met Kantoorportaal over een bijzonder effectief instrument. Met Kantoorportaal heeft u alle informatie van al uw cliënten inzichtelijk en snel oproepbaar bij de hand zodat u altijd accuraat kunt reageren op vragen van iedere individuele cliënt. U beschikt dus ook nog eens over een extra dienstverlening die u kunt uitrollen onder al uw cliënten.

Nu is goede communicatie natuurlijk altijd tweerichtingsverkeer. Dus biedt Kantoorportaal u ook alle noodzakelijke instrumenten om de door u gewenste bedrijfsinformatie (per cliënt uiteraard) online, centraal en middels Single Sign-On exclusief toegankelijk voor bevoegden aan te bieden. Uw cliënten beschikken hiermee over een efficiënte en effectieve manier om met uw organisatie te communiceren; u over een uniform stramien om met hen te communiceren. Kortom, Kantoorportaal staat voor een optimale online samenwerking tussen uw organisatie en uw cliënten.

Tarieven

 

Kantoorabonnement € 75,00 per maand

Een abonnement voor het gebruik van Kantoorportaal kost € 75,00 per maand. Cliënten sluit u via het Online Abonnementensysteem kosteloos aan.

Vanuit Kantoorportaal hebben u en uw cliënten direct toegang tot hun administratie, met onder andere een glashelder overzicht hoe ze ervoor staan, welke taken zijn afgerond en welke taken nog aandacht vragen. Ook biedt Kantoorportaal de cliënt overzicht en toegang tot de voor hem belangrijk geachte websites, grafieken, nieuws en Twitterberichten. Kantoorportaal is kortom een multifunctioneel dashboard voor overzicht en integratie van verschillende diensten.