Hosting Services voor accountants- en administratiekantoren

Sla je kostbare gegevens veilig op!

Waarom hosting? Als accountants- of administratiekantoor wilt je dat uw kostbare gegevens veilig worden opgeslagen en altijd beschikbaar zijn. YOB biedt je mogelijkheden om de kantoorapplicaties veilig te hosten en de applicaties voor je kantoormedewerkers te ontsluiten vanuit de cloud. YOB heeft ruime ervaring met het hosten van AccountView op een dedicated of gedeelde server. Voor je cliënten kun je deze ontsluiten via Visma Teleboekhouden welke wij ook vanuit ons datacenter kunnen hosten.

 

Verschillende mogelijkheden

Naast de hosting van AccountView bieden wij ook de mogelijkheid om over andere applicaties als Microsoft Office te beschikken. Ook de samenstelassistent en het werkprogramma zijn applicaties welke je prima in de gehoste omgeving onder kunt brengen. Wil jekoppelingen realiseren tussen andere cloudapplicaties en Accountview kunnen deze prima ontsloten worden via Webservices of de API koppeling voor het beschikbaar stellen van bijvoorbeeld de VISMA Contact App.

Zijn er daarnaast nog andere applicaties welke je graag op een gehoste omgeving onder wilt brengen? Neem dan contact op met onze afdeling Sales om de mogelijkheden te bespreken.

 

De voordelen

  • Software en data beschikbaar vanuit een veilig datacenter
  • Zorgeloos back-ups van je gegevens
  • Hosting van webapplicaties voor je cliënten
  • Je gegevens altijd zorgeloos beschikbaar voor je medewerkers en cliënten

 

 

Hosting cloud

Neem contact met mij op