Klant-/ Kantoorportaal

 

Directe samenwerking tussen kantoor en cliënt! YOB heeft een Klantenportaal ontwikkeld voor zowel kantoor en cliënt.
In één oogopslag heb je een helder overzicht van je openstaande taken die om extra aandacht vragen, het nieuwsoverzicht en je snelkoppelingen heb je bij de hand.

 

Helder takenoverzicht

Maximaal beveiligd, centraal toegangsportaal voor je klanten.

Optimale online samenwerking met cliënten

Werk je dagelijks met een groot en uitgebreid klantenbestand? Stel je eens voor dat alle gegevens overzichtelijk in één portaal beschikbaar zouden zijn. Dan behoren de archiefkasten vol ordners ineens tot de verleden tijd.

YOB heeft een Klantportaal ontwikkeld die voor zowel kantoor én cliënt toegankelijk zijn. In één oogopslag een helder overzicht met openstaande taken die om extra aandacht vragen.

Single Sign On

Beide partijen hebben middels Single Sign On (SSO) direct en overal toegang tot alle diensten die het kantoor inzet om cliënten zo optimaal mogelijk te bedienen. Denk bijvoorbeeld aan het accorderen van SBR-berichten of het Online dossier en het scannen van documenten. Het klantportaal is tevens uit te breiden met onze scanmodule.

Helder takenoverzicht

Verder is het portaal gevuld voor cliënten met onder andere informatie over diensten, advies en relevante nieuws- en Twitterberichten. Het portaal kan voor iedere cliënt naar persoonlijke voorkeur worden ingericht.

 

Unieke huisstijl

Wij vinden het belangrijk dat cliënten vertrouwd zijn met de omgeving waarin ze werken. Daarom zijn de diensten van YOB gratis verkrijgbaar in een eigen kantoor-huisstijl.

Alle online-applicaties in één stijl met herkenbare kleuren en logo’s geeft dit extra vertrouwen waar wij voor willen zorgen.