Centraal toegangsportaal

Maximaal beveilig toegangsportaal

Als kantoor werkt u dagelijks met een uitgebreid, gevarieerd cliëntenbestand. Iedere cliënt wilt u in zijn hoogstpersoonlijke wensen en behoefte zo goed mogelijk ondersteunen. Met het centrale toegangsportaal van YOB beschikt u over een bijzonder effectief instrument.

Bedien uw klanten optimaal

U en uw cliënten hebben direct toegang tot hun administratie, met onder andere een glashelder overzicht hoe ze ervoor staan, welke taken zijn afgerond en welke taken nog aandacht vragen. Daarnaast heeft uw cliënt een overzicht van de voor hem belangrijke websites, grafieken, nieuws en Twitterberichten.

Optimale samenwerking

De informatie van al uw cliënten kunt u inzichtelijk en snel oproepen via het centrale toegangsportaal. Hierdoor kunt u accuraat reageren op vragen van iedere individuele klant. U beschikt dus naast een centraal toegansportaal, ook nog eens over een extra dienstverlening die u kunt uitrollen onder al uw cliënten.

Het centraal toegangsportaal van YOB, is kortom een multifunctioneel dashboard voor overzicht en integratie van verschillende diensten.